erzsébet utalvány
kh
MKB
otp
kartyak
ticket
wifi

Rólunk

A Barokk-Antik Panzió Kecskemét szívében a főtértől 2 perc sétára egész évben várja a városba látogatókat! Tiszta szobákkal családias légkörrel, barátságos személyzettel fogadjuk a pihenni vágyókat! Bőséges svédasztalos reggeli garantálja, hogy jól induljon a reggel, ingyenes, zárt udvari parkoló gondoskodik a járművek biztonságáról. Minibár, fürdőszoba és  tv található minden szobában. Az egész panzió területén internet hozzáférést biztosítunk.

Panziónk könnyen megközelíthető a vasút és buszállomástól csupán 5-10 percnyire. Üdülési csekk kivételével, az összes fizetési módot preferáljuk. Szívesen állunk vendégeink rendelkezésére a város látnivalóval kapcsolatban felmerülő kérdések kapcsán is.

Fedezze fel Kecskemét nevezetes épületeit, ismerje meg azok történelmét és jelenét. Az Alföld minden szépségét és értékét magában rejtő Kecskemét – Bács-Kiskun megye székhelye – Magyarország középső részén, Budapesttől mintegy 85 km-re található. Kecskemétnek egyéni arca van, belvárosa a századforduló szecessziós hangulatát idézi. Főterén található a szecesszió gyöngyszemeként nyilvántartott Városháza. A város egyik legismertebb épülete, turisták által leglátogatottabb műemléke. A Milleneum alkalmából épített színházépület a város híres szülöttéről, Katona Józsefről kapta a nevét, aki az első magyar nemzeti dráma megalkotója.

A város vonzáskörzetében számos lehetőség nyílik  háborítatlan falusi kirándulásokra, az Alföld tájainak felfedezésére. Kecskemét egész évben gondoskodik a helyiek és az ide látogatók szórakoztatásáról, kulturális igényeinek kielégítéséről. Minden évszak kínál valamilyen izgalmas programot, fesztivált, mint például a Hírös hét fesztivál, a Tavaszi fesztivál, a Csiperó, A bor és pálinkafesztivál, a Téli fesztivál,  A nemzetközi repülőnap.

Egész évben várjuk szeretettel kedves vendégeinket!